Woord van de Voorzitter
EuroFeria Andaluza
Onthaal
  Voorstelling
  Woord van de Voorzitter
  Programma 2007
  Plan van de “Féria”
  Historisch overzicht
  Persboodschap
  Aanplakbiljetten
  Foto galerij
  Promotie video
  Sponsors
    Organisatie
    Spaanse volbloedpaarden
    Hoe deelnemen
Feria 2004
Van 8 tot en met 10 juni
Atomium - Heysel
Beste vrienden van de Andaloesische traditie,

Wij vieren dit jaar het 50-jarig bestaan van Europa. Omdat Brussel hiervan de hoofdstad is en Andalucia het meest zuidelijke deel willen wij samen deelnemen aan dit belangrijk verjaardagsfeest.

Om die reden zijn er enkele grote veranderingen bij de EuroFeria Andaluza 2007. Na 12 jaar voorzitterschap wordt Frédéric Gallo erevoorzitter en aanvaard ik het voorzitterschap van dit prestigieuze evenement. Vanwege het steeds toenemende succes en gesteund door het enthousiasme van een dynamische groep medewerkers, hebben we besloten om een nieuwe dimensie te geven aan dit feest.

Dit jaar heeft de “Euroferia de Bruselas” plaats onder het Atomium, een prestigieus kader en symbool van dit land dat uitstekende en vriendschappelijke relaties heeft met Spanje.

Federico GalloOnze eerste doelstelling is zonder twijfel de aanpassing aan de nieuwe site. Bovendien willen we het niveau, dat de vorige jaren reeds zeer hoog was, nog overtreffen. We streven naar originele en steeds wisselende activiteiten en een zo groot mogelijke Spaanse aanwezigheid.

In naam van het organiserend comité van de de vzw “EuroFeria Andaluza”, nodigen wij U uit op onze vijftiende editie. Van vrijdagmiddag 8 juni tot zondagavond 10 juni 2007 kan U op de grootste Féria in Europa, buiten Spanje, genieten van folkloristische, culturele en gastronomische hoogtepunten.

Wij wensen van harte de gemeente Koekelberg, zijn schepencollege en zijn burgemeester, de heer Philippe Pivin, te bedanken. Zonder hen waren wij nooit geworden wat we nu zijn. Maar tevens bedanken wij onze nieuwe gastheer, de stad Brussel, zijn schepencollege en zijn burgemeester, de heer Freddy Thielemans. Verder gaat onze dank uit naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest voor zijn materiele en financiële ondersteuning. Tot slot bedanken wij alle verenigingen en mensen die van ver of nabij hebben bijgedragen of zullen bijdragen tot het succes van ons feest.

Wij heten U nu reeds welkom op onze EuroFeria Andaluza de Bruselas.

Antonio Wolf
Voorzitter