Almería speciaal
EuroFeria Andaluza
Onthaal
  Voorstelling
  Woord van de Voorzitters
  Programma 2005
  Plan van de “Féria”
  Historisch overzicht
  Persboodschap
  Almería speciaal
  Zusterstad Sanlúcar
  Aanplakbiljetten
  Foto galerij
  Sponsors
    Organisatie
    Spaanse volbloedpaarden
    Hoe deelnemen
 
 
Diputación de Almería
 
  Feria 2004
Van 20 tot en met 22 mei
Elizabethpark
Aan de voet van de
Basiliek van Koekelberg
Goed nieuws voor de editie 2005 van de EuroFeria
Dit jaar ontvangen wij de delegatie van de provincie Almeria.
José Añez
José Añez Sánchez
Presidente de la Diputación de Almería.

De Spaanse provincie Almería bevindt zich in een periode van expansie en zoekt daarom nieuwe horizonten, die net het gewone overschrijden. Deze provincie steunt de EuroFeria, niet alleen omdat het gaat over een feestelijke, traditionele Andalousische manifestatie, maar ook omdat het in de Europese hoofdstad, één van de beste uitstalramen is voor de toeristische promotie van Andalucia. Op die manier heeft Almería de mogelijkheid om zijn imago, in verband met zijn toeristische mogelijkheden, zijn natuurgebieden, zijn economische vooruitgang in de landbouw en marmercultuur te bevestigen. De traditionele culturen die vechten voor een plaats op nieuwe markten kunnen zo ondersteund worden.

Bovendien is de EuroFeria dit jaar een onverbeterlijk kader om de Middellandse-zee-spelen bekend te maken. Deze worden nu al bestempeld als het belangrijkste internationale evenement ooit in de provincie Almería.

Het lijdt geen twijfel dat de EuroFeria, die een uitgesproken Andalousisch karakter heeft, zich aanpast aan zijn omgeving. Ze zorgt ook voor interessante, culturele uitwisselingen, belangrijk voor heel de Europese gemeenschap. Samenleven binnen deze verscheidenheid betekent respect en verdraagzaamheid, waarden die op een ereplaats staan tijdens dit feest. De Andalousische bijdrage, samen met het zuidelijke karakter beschouwen wij als de sleutel van het succes van dit feest, niet alleen bij optredens en gastronomie, maar ook als katalysator tussen culturen en bij integratie. In deze zin wensen wij dat onze bijdrage aanwezig blijft in de herinneringen van de bezoekers, herinneringen aan een zonnig en gastvrij feest.

Iedereen hartelijk welkom in de “caseta de Almería” op 20, 21 en 22 mei. Hopelijk kunnen wij genieten van uw aanwezigheid in de beste Andalousische sfeer, en voldoet onze vertegenwoordiging op het terrein aan de hoge verwachtingen die Almería, sinds het begin van deelname aan de EuroFeria, opwekt.

Personaliteiten die ons bezoeken:

  • Sr. D. Ginés Martínez Balastegui
    Vicepresidente 1º de la Exma. Diputación Provincial de Almería
  • 40 Burgemeesters van verschillende Gemeenten uit Almería
  • Hoog geplaatste militairen van de NATO

LINKS

Alejandro Somoano
Alejandro Somoano Gil
Director de la Oficina de la Diputación de Almería en Bruselas.
 
© 2005 EuroFeria Andaluza a.s.b.l. Hispagenda.com