Woord van de Voorzitter
EuroFeria Andaluza
 
Onthaal
  Voorstelling
  Woord van de Voorzitter
  Programma 2008
  Plan van de “Féria”
  Historisch overzicht
  Persboodschap
  Aanplakbiljetten
  Foto galerij
  Promotie video
  Sponsors
    Organisatie
    Spaanse volbloedpaarden
    Hoe deelnemen
    Speciaal EXPO '58
Feria 2004
Van 5 tot en met 8 juni
Atomium - Heysel
 
Antonio Wolf
Beste vrienden van de Andaloesische traditie,

De “EuroFeria de Bruselas” heeft dit jaar opnieuw plaats onder het Atomium, een prestigieus kader en symbool van dit land dat uitstekende en vriendschappelijke relaties heeft met Spanje.

Dit jaar vieren wij de 50ste verjaardag van de wereldtentoonstelling van 1958 te Brussel, hoofdstad van Europa.   Andalucia, het meest zuidelijke deel van Europa, wil deelnemen aan dit belangrijk verjaardagsfeest.

Buiten de traditionele zang- en dansspektakels en de paardenshow is er ook een exclusieve retrospectieve over het toenmalige Spaanse paviljoen.

  Federico Gallo
Federico Gallo
Bovendien willen we het niveau, dat de vorige jaren reeds zeer hoog was, nog overtreffen. We streven naar originele en steeds wisselende activiteiten en een zo groot mogelijke Spaanse aanwezigheid.

In naam van het organiserend comité van de de vzw “EuroFeria Andaluza”, nodigen wij U uit op onze zestiende editie. Van donderdagnamiddag 5 juni tot zondagavond 8 juni kan U op de grootste Féria in Europa, buiten Spanje, genieten van folkloristische, culturele en gastronomische hoogtepunten.

Wij wensen van harte onze gastheer, de stad Brussel, zijn schepencollege en zijn burgemeester, de heer Freddy Thielemans en de schepen Philippe Close te bedanken Verder gaat onze dank uit naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Spaanse Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken voor zijn materiele en financiële ondersteuning. Tot slot bedanken wij alle verenigingen en mensen die van ver of nabij hebben bijgedragen of zullen bijdragen tot het succes van ons feest.

Wij heten U nu reeds welkom op onze EuroFeria Andaluza de Bruselas.

Antonio Wolf
Voorzitter