EuroFeria Andaluza
Woord van de Voorzitter
EuroFeria Andaluza
ES FR EN DE
-
.
     
.
Onthaal
  Voorstelling
  Woord van de Voorzitter
  Programma 2010
  Plan van de “Féria”
  Historisch overzicht
  Pers
  Aanplakbiljetten
  Foto galerij
  Promotie video
  Sponsors
    Organisatie
    Spaanse volbloedpaarden
    Hoe deelnemen
  .   Speciaal Jerez de la Frontera
EuroFeria Andaluza
Van 3 tot en met 6 juni
Atomium - Heysel

Beste vrienden van Spanje en de EuroFeria,

  Federico Gallo
Federico Gallo

De “EuroFeria de Bruselas” heeft dit jaar opnieuw plaats aan de voet van het Atomium, een prestigieus kader en een symbool van ons land dat uitstekende en vriendschappelijke relaties heeft met Spanje.

Met veel genoegen en enthousiasme en vanwege het steeds toenemende succes werken wij, gesteund door een dynamische groep met enkele nieuwe leden, opnieuw aan de ontwikkeling van onze activiteiten.

Opnieuw zijn wij gemotiveerd en gepassioneerd en zoals gewoonlijk streven we naar originele en wisselende activiteiten. Een zo groot mogelijke Spaanse aanwezigheid, de deelname van verscheidene Brusselse, Belgische en buitenlandse verenigingen zullen U aanzetten om op ontdekkingstocht te gaan, op zoek naar de nieuwigheden en de veranderingen. Daarenboven heeft de Euroferia dit jaar plaats tijdens het Spaanse voorzitterschap van de Europese Gemeenschap.

In naam van het organiserende comité van de vzw “EuroFeria Andaluza”, nodigen wij U uit op onze achttiende editie. Van donderdagavond 3 juni tot zondag 6 juni om middernacht kan U op de EuroFeria, een belangrijk evenement in het Brusselse feestgebeuren, genieten van folkloristische, culturele en gastronomische hoogtepunten.

Wij wensen van harte onze gastheer de stad Brussel, zijn schepencollege, zijn burgemeester de heer Freddy Thielemans en de schepen van toerisme de heer Philippe Close te bedanken.

Verder gaat onze dank uit naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zijn minister-president de heer Charles Picqué en de minister de heer Jean-Luc Vanraes, alsook naar het Spaanse Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken voor hun materiele en financiële ondersteuning.

Wij danken ook al diegenen die hebben deelgenomen aan de affichewedstrijd 2010. Wij hebben 30 schitterende projecten ontvangen. Spijtig is er maar één winnaar. Dit jaar de heer Daniel Diosdado uit Jerez, Spanje.

Tot slot bedanken wij alle verenigingen en mensen die van ver of nabij hebben bijgedragen of zullen bijdragen tot het succes van ons feest.

Wij heten U nu al welkom op onze EuroFeria Andaluza de Bruselas.

Federico Gallo
Erevoorzitter

.
.
.
     
.
Hispagenda