EuroFeria Andaluza
Woord van de Voorzitter
EuroFeria Andaluza
ES FR EN DE
-
.
.
 
.
Onthaal
  Voorstelling
  Woord van de Voorzitter
  Programma 2009
  Plan van de “Féria”
  Historisch overzicht
  Pers
  Aanplakbiljetten
  Foto galerij
  Promotie video
  Sponsors
    Organisatie
    Spaanse volbloedpaarden
    Hoe deelnemen
  .   Speciaal Jerez de la Frontera
Feria 2004
Van 4 tot en met 7 juni
Atomium - Heysel

Beste vrienden van Spanje en zijn tradities,

  Federico Gallo
Federico Gallo

De “EuroFeria de Bruselas” heeft dit jaar opnieuw plaats aan de voet van het Atomium, een prestigieus kader en een symbool van ons land dat uitstekende en vriendschappelijke relaties heeft met Spanje.

Met veel genoegen en enthousiasme en vanwege het steeds toenemende succes werken wij, gesteund door een dynamische groep medewerkers, opnieuw aan de ontwikkeling van onze activiteiten.

Opnieuw zijn wij gemotiveerd en gepassioneerd en zoals gewoonlijk streven we naar originele en wisselende activiteiten.

Een zo groot mogelijke Spaanse aanwezigheid, de deelname van verscheidene Brusselse, Belgische en buitenlandse verenigingen zullen U aanzetten om op ontdekkingstocht te gaan, op zoek naar de nieuwigheden en de veranderingen.

In naam van het organiserende comité van de vzw “EuroFeria Andaluza”, nodigen wij U uit op onze zeventiende editie. Van donderdagavond 4 juni tot zondag 7 juni om middernacht kan U op de EuroFeria, een belangrijk evenement in het Brusselse feestgebeuren, genieten van folkloristische, culturele en gastronomische hoogtepunten.

Wij wensen van harte onze gastheer de stad Brussel, zijn schepencollege, zijn burgemeester de heer Freddy Thielemans en de schepen van toerisme de heer Philippe Close te bedanken.

Verder gaat onze dank uit naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zijn minister-president de heer Charles Picqué en de minister de heer Guy Vanhengel, alsook naar het Spaanse Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken voor hun materiele en financiële ondersteuning.

Tot slot bedanken wij alle verenigingen en mensen die van ver of nabij hebben bijgedragen of zullen bijdragen tot het succes van ons feest.
Wij heten U nu al welkom op onze EuroFeria Andaluza de Bruselas.

Federico Gallo
Erevoorzitter

.
.
.
 
Hispagenda