Tarifa speciaal
EuroFeria Andaluza
Onthaal
  Voorstelling
  Woord van de Voorzitters
  Programma 2006
  Plan van de “Féria”
  Historisch overzicht
  Persboodschap
  Tarifa speciaal
  Zusterstad Sanlúcar
  Aanplakbiljetten
  Foto galerij
  Sponsors
    Organisatie
    Spaanse volbloedpaarden
    Hoe deelnemen
 
 
 
  Feria 2004
Van 19 tot en met 21 mei
Elizabethpark
Aan de voet van de
Basiliek van Koekelberg
Tarifa, een toeristisch paradijs
We mogen zeggen dat Tarifa een toeristisch paradijs is.

Omwille van vele redenen steekt Tarifa kop en nek uit boven de normale badsteden. De plaats is ten eerste verschillend omwille van zijn uitzonderlijke geografische ligging. De stad bevindt zich in de straat van Gibraltar, daar waar de Middellandse zee en de Atlantische oceaan in elkaar vloeien, en is amper 14 kilometers van Afrika verwijderd. Vanaf onze kustlijnen kunnen we het andere continent vanop verschillende plaatsen bewonderen.

Bovendien, is het een stad waar het leven aangenaam is dankzij het warme menselijke Andaloesisch karakter van zijn inwoners en hun culturele Arabische achtergrond.

De stad biedt de ideale voorwaarden voor een rustig verblijf.

De unieke en beschermde natuur (twee natuurparken, Los Alcornocales en El Estrecho) zorgen voor vele mogelijkheden aan sportieve en openlucht aktiviteiten, zoals zoektochten naar walvisachtigen, trektochten, paardenwandelingen. Bovendien zijn zonder twijfel haar  lange en uitgestrekte stranden, haar beste reklame.

Op dezelfde manier beschikt ze over een enige natuurlijke omgeving, waar vogels kunnen geobserveerd worden, waar diepzeeduiken en  verschillende andere sporten kunnen beoefend worden. De meest bekende zijn de windsporten windsurf  en  kite, Tarifa is de stad van de wind.

We benadrukken dat de temperatuur in de zomer, hoog maar confortabel is en zacht in de winter, met een zuivere blauwe hemel.

De stad heeft een waaier aan logeergelegenheden, aangepast aan ieder zijn niveau en mogelijkheden, en de gebouwen zijn perfect aangepast aan de omgeving.

Tenslotte kunnen we ook vermelden dat er in Tarifa talrijke uitgangsmogelijkheden zijn om zich in een vreugdevolle en gevariëerde sfeer te ontspannen. Er is rijke keuze aan Tapas bars, restauranten met streekgebonden schotels, dancings en pubs.

Niemand kan ongevoelig blijven aan de betovering van deze mooie stad.

www.aytotarifa.com


© 2006 EuroFeria Andaluza a.s.b.l. Hispagenda.com